Multi touch screen in Mac OSX

You can talk about anything you like in this forum
Post Reply
feiyusky520
Posts: 3
Joined: 25 Dec 2018 15:59

Multi touch screen in Mac OSX

Post by feiyusky520 » 25 Dec 2018 16:05

Does Dtouch support multi-touch under MAC OSX? Just like Slate's RAVEN controller? Also, do I need a multi-touch display that supports DTouch to run control perfectly? Thanks.

DT_bettinzana
Posts: 640
Joined: 21 Feb 2016 12:05

Re: Multi touch screen in Mac OSX

Post by DT_bettinzana » 26 Dec 2018 18:28

feiyusky520 wrote:
25 Dec 2018 16:05
Does Dtouch support multi-touch under MAC OSX?
Yes and No (read my request about the Raven SW in the following)
feiyusky520 wrote:
25 Dec 2018 16:05
Just like Slate's RAVEN controller?
OK ... please, make an example of what the Slate Raven does with multi-touch under OS X.
feiyusky520 wrote:
25 Dec 2018 16:05
Also, do I need a multi-touch display that supports DTouch to run control perfectly? Thanks.
You need a touch-monitor which is supported by DTouch (check http://www.deviltechnologies.com/index. ... o-tools-v1).
Silvano Bettinzana
Devil Technologies

feiyusky520
Posts: 3
Joined: 25 Dec 2018 15:59

Re: Multi touch screen in Mac OSX

Post by feiyusky520 » 27 Dec 2018 02:37

OK ... please, make an example of what the Slate Raven does with multi-touch under OS X.
Sorry, I am not specific enough.

I was listening to a friend who said that under the MAC system, the multi-touch screen can only be operated with "one point", so he might mean that the Slate controller can achieve a true multi-touch. control". And I have experienced it in its Studio, and the feel is really amazing.

So I have seen the DT solution now, it feels very interesting, because I am stuck with the 1080 resolution of the Slate controller, I hope to control my Cubase with a higher resolution, because my current main display is 5K resolution. And you have a high resolution multi-touch solution. My friends and I both hope to learn more about your system, and maybe we will consider switching to your platform in the future.

But now he is using Protools and I am Cubase. Does this difference make us bother?

Thank you for your reply.

DT_bettinzana
Posts: 640
Joined: 21 Feb 2016 12:05

Re: Multi touch screen in Mac OSX

Post by DT_bettinzana » 27 Dec 2018 21:01

feiyusky520 wrote:
27 Dec 2018 02:37
OK ... please, make an example of what the Slate Raven does with multi-touch under OS X.
Sorry, I am not specific enough.

I was listening to a friend who said that under the MAC system, the multi-touch screen can only be operated with "one point", so he might mean that the Slate controller can achieve a true multi-touch. control". And I have experienced it in its Studio, and the feel is really amazing.

So I have seen the DT solution now, it feels very interesting, because I am stuck with the 1080 resolution of the Slate controller, I hope to control my Cubase with a higher resolution, because my current main display is 5K resolution. And you have a high resolution multi-touch solution. My friends and I both hope to learn more about your system, and maybe we will consider switching to your platform in the future.

But now he is using Protools and I am Cubase. Does this difference make us bother?

Thank you for your reply.
The problem is that at the moment (and for some months to come) we don't have "DTouch for Cubase" on OS X (it only works on Windows).
Silvano Bettinzana
Devil Technologies

feiyusky520
Posts: 3
Joined: 25 Dec 2018 15:59

Re: Multi touch screen in Mac OSX

Post by feiyusky520 » 28 Dec 2018 01:22

feiyusky520 wrote:
27 Dec 2018 02:37
OK ... please, make an example of what the Slate Raven does with multi-touch under OS X.
Sorry, I am not specific enough.

I was listening to a friend who said that under the MAC system, the multi-touch screen can only be operated with "one point", so he might mean that the Slate controller can achieve a true multi-touch. control". And I have experienced it in its Studio, and the feel is really amazing.

So I have seen the DT solution now, it feels very interesting, because I am stuck with the 1080 resolution of the Slate controller, I hope to control my Cubase with a higher resolution, because my current main display is 5K resolution. And you have a high resolution multi-touch solution. My friends and I both hope to learn more about your system, and maybe we will consider switching to your platform in the future.

But now he is using Protools and I am Cubase. Does this difference make us bother?

Thank you for your reply.
Sorry, I may have read it wrong, thank you for your reply. Looking forward to future support. :D

Post Reply