Cubase 10.5

Discussions about Macros for DTouch for Cubase and DTouch for Nuendo
Post Reply
Zildjian
Posts: 2
Joined: 22 Jan 2018 17:37

Cubase 10.5

Post by Zildjian » 14 Nov 2019 23:11

I hope that someone is working hard to get a working version of DTouch for Cubase 10.5 , as at the moment DTouch won't even open as it can't see that Cubase is open. ☹☹

User avatar
Home Studio 87
Posts: 226
Joined: 17 Feb 2016 10:46
Location: France

Re: Cubase 10.5

Post by Home Studio 87 » 15 Nov 2019 01:21

surely soon.... ;)
Gigabyte GA-X99P-SLI / Intel Corei7 6800k / 32 Go DDR4 / 3x SSD / Win 10 Pro x64 / UAD Apollo Twin USB / UAD2 Satellite Octo USB / UAD2 Octo PCIe / Cubase Pro 10 / VEP6 / D-Touch Cubase / Console 1 / iPad 3 Lemur... /

DT_bettinzana
Posts: 702
Joined: 21 Feb 2016 12:05

Re: Cubase 10.5

Post by DT_bettinzana » 15 Nov 2019 15:12

Done :D
Silvano Bettinzana
Devil Technologies

User avatar
Home Studio 87
Posts: 226
Joined: 17 Feb 2016 10:46
Location: France

Re: Cubase 10.5

Post by Home Studio 87 » 15 Nov 2019 15:58

Cool ! :D
Gigabyte GA-X99P-SLI / Intel Corei7 6800k / 32 Go DDR4 / 3x SSD / Win 10 Pro x64 / UAD Apollo Twin USB / UAD2 Satellite Octo USB / UAD2 Octo PCIe / Cubase Pro 10 / VEP6 / D-Touch Cubase / Console 1 / iPad 3 Lemur... /

Zildjian
Posts: 2
Joined: 22 Jan 2018 17:37

Re: Cubase 10.5

Post by Zildjian » 15 Nov 2019 18:07

Excellent , thanks!
😀👍

Post Reply